Archive for the ‘Okategoriserade’ Category

hur svårt

kan det vara att slänga skräp på rätt plats  och lägga saker på dess rätta plats. både på jobbet och hemma ligger sakerna överallt och inget ligger på rätt plats. post på högtalare och ryggsäckar på stolarna. jackor på golvet och handskar banne mig överallt. ok, är man fem så begär jag inte mycket men är man över arton och jobbar då anser inte jag att man slänger saker överallt. var sak på sin plats och man plockar undan efter sig. 

ja,ja mitt skrivbord är inte iordning enligt andra men jag har en viss startegi med mitt kaos och det är ändå min lilla hörna. där kan jag stöka till bäst tusan jag vil men vid så kallade gemensamma ytor som flera stycken disponerar plockar man undan efter sig. det blir annars väldigt svårt att hitta sina saker för andra i allt kaos och man blir trött av att bara se röran. 

är det bara jag eller är dagens tjugo åringar men arroganta och inte bryr sig attityd. känns som om det  ber dem göra går in genom ena örat och rakt ut genom andra utan att fastna i mitten. vissa reagerar och är ganska logiska när man pratar eller diskuterar och andra undrar jag bara vad för flummig svamp de åt  till frukost och om de kan dela med sig (för stressiga tillfällen  enbart) 

spott morr och fräs, väx upp. 

herregud så gammal jag är nu klagar jag på hur de yngre beter sig. guuud vad jag behöver göra något löjligt   barnsligt som att hoppa i vattenpölar eller nåt.

Årets lista

Är inte så lång och dessutom är det alltid tanken bakom som räknas. Jag är lycklig så länge vi är friska och jag har familjen runt mig på jul. Hur som helst

nagelstämplar

presentkort (kläder,ikea m.m.)

 

 

Ellies lista.

surfplatta

fjärils leksaker

saker som glittrar

duplo

pysselgrejer

fyller på efterhand när jag kommer på

Utsikt

från bilen, kort tagna på det underbara vinterlandskap som kommer frma när det snöat.

Morgonrutin

Vilka mysiga morgonrutiner har du?

Själv dricker jag en Latte Machiato, en smörgås till och en skål med flingor eller liknande och viktigast av allt en stooor bok.

Sen kan jag sitta i timmar (önskar jag iallafall)

Lära sig nåt nytt

Eftersom jag är sjukskriven har jag börjat försöka göra ingenting lite oftare och bara att slappna av. Men som alla andra i denna ”civiliserade” generation är det inget som är självklart utan nåt man måste lära sig.

Därför har jag börjat sticka (ja,ja tantvarning). Har aldrig kunnat det men nu med alla guider som finns överallt på internet så går det ganska bra. Bara lärt mig grunden men gör det bara för att sysselsätta fingrarna och inget annat.

Tyvärr så får jag ont i handleden efter en stunds stickande men det går sakta men säkert.

Skam den som ger sig :)

     

 

Årets andra dopp

Det var åå sjukt varmt idag på jobbet så när jag kom hem tog jag, inneboende med tjej med oss hundarna och åkte till en liten strand ca 4 km hemifrån. Det var inte en kotte där så vi släppte andie löst och han plumsade i j#kligt fort. Han älskar att bada. Sen plummsade vi andra i och guud såå sköönt. Var nog i en timme tror jag. Det var helt tomt på folk, viserligen var det en liten strand men ändå. Kanske åka dit imorrn med om jag orkar.

Nu ska jag glo på dumburken. Kjam

Årets första dopp

Igår var jag och firade svågerns tjej och passade även på att bada. Gud sååååå underbart det var. Funderar på att ta ett dopp på vägen hem från jobbet imorrn. Badade en bra tag, tills vi såg att hundhållarna började tröttna. Ska försöka skrapa ihop till en liten pool så man kan lata sig lika mycket hemma.

Har suttit inne på kontoret och planerat idag och det gick riktigt bra. Kommer även att f mer ansvar iallafall nu under sommaren då det bara finns en kontorsråtta som jobbar. Kul, kul.

Nu måste jag ta and om tvätten. Pöss pöss

Ledig helg med massor av sol!

Denna veka har jag inte skrivit något eftesom det har varit ca 30 grader i solen så jag har knappt varit inne. Har fixat gräsmattekanter, klippt gräsmattan och rensat rabatter eller nja, kört över rabatterna med gräsklipparen så dem så småningom blir gräs. Rabatterna var så överväxta med allt möjligt så det gick inte att rensa så, off they go. Tilll och med gjort gräsmattan bland bärbuskarna. Växer nån konstig växt som hur mycket jag än rensar tar det två dar så har det växt upp nytt så då tog jag den lättare varianten.

Igår var jag inne hos Andie och lekte med hennes trådlösa nätverk medans pojkarna flyttstädade en väns lägenhet.  Hennes nätverk är för övrigt mysko. Trots att jag kopplade in en annan router och använde bara modemet så gick det ej. Fick gå tillbaka till den gamla router och sätte in lite mer säkerhet istället. Hoppas det funkar.

Sen åkte vi til mor och hämtade sprit, hem till svågern och hämtade dem och sen åkte vi hem till grillen. Var fem stycken men det var alldeles lagom. VI grillade fläskfilé och dem andra korv. Sen sat vi ute på altanen tills 12 och bara pratade. När svåger med flickvän skulle åka hem kom vi på att vi skulle ta en runda med andie. Jag och norrtäljebon på inline och älsklingen på cykel, halv två på natten. Vi var inte hemma förrän halv tre så nu är vi lite möra. Senare ska vi fira svågerns tjej med grillning men det kommer sen.
 
Nu ska jag äta frukost.
 Kram

Grattis syster yster stor!

önskedröm

Mycket framgångsrika 17,3" notebook från HP

Mycket framgångsrika 17,3" notebook från HP

HP Pavilion dv7-2085eo Enterntainment Notebook med Microsoft Windows Vista Home Premium kombinerar en snygg design med digital underhållning. HP Pavilion dv7-2085eo har med sin 500GB hårddisk massor av plats till både spel och andra program. Den 2,3 GHz stora processorn ser till att allt går lätt och snabbt. Samtidigt får du en massa extra funktioner som till exempel Bluetooth, Blu-Ray, fingeravtrycksläsare och 5-i-1 kortläsare. Hp Pavilion dv7-2085eo ger dig möjligheten att förena den nyaste teknologin och superb kvalité. HP Pavilion dv7-2085eo har en iögonfallande design och massor av underhållning inuti.

Hade jag vunnit en massa pengar hade det nog blivit denna.