hur svårt

kan det vara att slänga skräp på rätt plats  och lägga saker på dess rätta plats. både på jobbet och hemma ligger sakerna överallt och inget ligger på rätt plats. post på högtalare och ryggsäckar på stolarna. jackor på golvet och handskar banne mig överallt. ok, är man fem så begär jag inte mycket men är man över arton och jobbar då anser inte jag att man slänger saker överallt. var sak på sin plats och man plockar undan efter sig. 

ja,ja mitt skrivbord är inte iordning enligt andra men jag har en viss startegi med mitt kaos och det är ändå min lilla hörna. där kan jag stöka till bäst tusan jag vil men vid så kallade gemensamma ytor som flera stycken disponerar plockar man undan efter sig. det blir annars väldigt svårt att hitta sina saker för andra i allt kaos och man blir trött av att bara se röran. 

är det bara jag eller är dagens tjugo åringar men arroganta och inte bryr sig attityd. känns som om det  ber dem göra går in genom ena örat och rakt ut genom andra utan att fastna i mitten. vissa reagerar och är ganska logiska när man pratar eller diskuterar och andra undrar jag bara vad för flummig svamp de åt  till frukost och om de kan dela med sig (för stressiga tillfällen  enbart) 

spott morr och fräs, väx upp. 

herregud så gammal jag är nu klagar jag på hur de yngre beter sig. guuud vad jag behöver göra något löjligt   barnsligt som att hoppa i vattenpölar eller nåt.

Leave a Reply