På väg till sommarstugan

Sitter just nu på tåget och bloggar, tur att man har en bärbar dator så man inte får spunk när man ska åka långt.

Är på väg ner till sommarstugan för intagning av all det mesta inför årets kallare årstider.

För första gången på flera år ska jag åka ner utan barn, de är hemma med R. Kommer säkert vakna sju imorrn bitti och undra varför det är så tyst, hihi.

Smart skaftet jag kom ihåg allt förutom sladden till datorn så jag får klara mig utan datorn, undrar om jag överlever, hihi.

Skruttan växer så det knakar, hon både kryper och går. Hon har även börjat klättrat på allt och även tuggat på sladdar. Hampus gjorde inte så men men. Alla barn är olika och det är väl tur det iof.

Den förstaoktober ska jag tillbaka till jobbet och jag längtar. Pratade med jobbet i veckan och kommer gå tillbaka till Nyby och även jobba som vårdbiträd. Lite trist att börja jobba helg och kväll igen men å andra sidan så får jag ob-tillägg. Kul att se arbetskamraterna och alla de gamla där.

Ska försöka hinna med att måla lite innan jag börjar men en ska i taget. Får ta det som det kommer.

Mamma har iallafall flyttat färdigt och nu ska de bara packa upp och nu hoppas hela familjen på att de inte flyttar på ett tag.

Hampus har börjat på ny avdelning på förskolan och det går underbart. Flera av hans gamla klasskamrater flyttade med och lärarna har han träffat förrut. Är så enormt nöjd med hans förskola. Alla lärarna är jätteduktiga och trevliga och än så länge har vi inte haft några problem, inte haft några med andra föräldrar heller trots att hampus hade en bit period.

 

I helgen ska jag försöka plocka björnbär och allt annat mumsigt som finns där nere. Hoppas mest på björnbären då jag inte vet vart finns i närheten hemma och  björbär är såååååå gott.

Dags att packa ihop datorn.

 

Leave a Reply