RIP Azlan

Ja, idag var mamma tvungen att låta alla våran bamse björn somna in. Han har i ett par dagar mått riktigt dålig och varit hängig och inte alls glad. Igår åkte vi in till veterinären och det tog prover. Han hade dels en tumör som blivit jättestor och spruckit och sen upptäckte de att han hade pankritit (akut bukspottskörtelinflammation). Båda diagnoserna hade kunnat åtgärdas men hade inneburit svåra smärtor för Azlan och därför mamma och Kenneth det svåra beslutet att låta honom somna in.

Veterinären och klinikens personal var väldigt trevlig och förstående och vi fick ett eget rum där han fick en lugnande spruta och därefter sprutan som gjorde att han somnade för gott.

Han kommer kremeras och mamma och Kenneth kommer få en urna.

RIP och vi kommer alltid minnas dig

 

44337_1259885997784_6643493_n

Leave a Reply