Oj

det märks att jag sitter framför datorn hela dagarna på jobbet. har inte bloggat på ett år. hoppsan.

iof sig har det väl inte hänt så mkt.

barnen växer och vi jobbar :)

tror jag kommit på hur jag gick ner i vikt sist, jag äter inte.

mattias har fått ett nytt jobb så vissa dagar äter jag och barnen själva vilket resulterar i att jag inte äter. konstigt att man gick ner för det var så jag gjorde vid sista viktnedgången. så kan det gå när inte haspen är på

nu är det iallafall äntligen december, har tjatat på mattias att jag ska få julpynta men jag fick vackert vänta till första advent. bra egentligen.

för en gångs skull har vi inte planerat färdigt julen, hör och häpna. robert har barnen över julen och både jag och mattias jobbar men men det märks. är ju ingen panik än, flera veckor kvar eller vänta nu. det är ju bara 16 dagar kvar. eeeeeeeeek paaanik. inte färdig med julklapparna och ska göra knäck och lussekatter och.

nä, skoja bara. tar det som det kommer hihi

god jul

Leave a Reply