Jag fick den

För två veckor  sedan sökte en lägenhet i våla i trapphuset precis bredvid mamma och den 17:e  fick jag ett mail om att jag var på 1:a plats. Hörde av mig till hon som har lägenheten nu och över och tittade. Såå fin, en tre på 77 kvm och nya tapeter och golv i alla rum förutom ett. Ny kyl/frys och spis. Det bästa är tapeter, jättesnygga och precis de jag själv hade valt. Enda nackdelen är mitt sovrum som blir ganska litet men jag ska ju bara sova i det så jag överlever. I hyran ingår allt förutom hushållselen så det blir ännu färre räkningar, ska bli så skönt. De har även en diskmaskin modell smalare och en tvättmaskin som de gärna sålde vidare oxå. Helt underbart, då slipper jag låna mammas. Inflyttning enligt Hebygårdar är 2014-08-01 men de ska flytta redan i juni antagligen så då kan jag få tillgång till  den tidigare. Ska bli så skönt så vi kan sätta igång processen med att sälja huset. Skönt med lägenhet då slipper man det här med att ringa rörmokare och andra hantverkare när något går sönder, bara att ringa vaktmästaren. DÅ kan jag börja lägga ner mer energi på barnen, mig själv, jobbet och sommarstugan så klart. Vet inteom jag velat bo lägenhet om det inte var för sommarstugan och där kommer bli sååå fint. Ska även göra något speciellt till min underbara chef som hjälpte mig få lägenheten, får se vad det blir.

 

Kram från  en allt lyckligare Zarah

One Response to “Jag fick den”

Leave a Reply