Flyttat och stormtrivs

Ja, nu har man varit våla bo sen i början av juni och jag stormtrivs. Bor i en trea mitt   i centrum och älskar det. Nära till skolan, affären mamman och kenneth och bussen, den sista är riktigt smidig för som alla vet har jag en bilförbannelse över mig och krisar det sig kan jag alltid åka buss. Ser bussen från balkongen och så fort det kom en buss i början skrek hampus rakt ut ”mamma bussen”.

Vi sitter ute på balkongen och myser jätteofta och sitter där i skrivande stund. Lägenheten är nästan helt iordning, bara lite småsaker kvar att fixa. Förrådet är ju naturligtvis helt kaos i men man kan inte få allt.

Har lite saker kvar i huset men det är mest trädgårdsaker som jag inte behöver just nu och som ändå ska till kusten i höst.

 

Sommaren har varit näst intill perfekt. Varit tvåveckor på västkusten och bara tagit det lugnt. Var bara in till Lysekil en gång och en sväng in till smögen. Har inte gjort så lite där på flera år. Sen hade jag sällskap med ner som gjorde sånt som jag brukar så jag hann tom sola en hel del.

Sommarstugans väg ska byttas i höst. Den har varit infekterad av myror och blev nästan helt uppäten ochmåste bytas iår men det får bli när jag är barnledig.

För alla som inte vet och undrar så separeade jag och r i februari och vi håller på och löser vardagen runt omkring.Sakta mensäkert börjar det mesta gå in i vardagsrutiner igen och det börjar bli stabilt :)

 

Leave a Reply