Jobba efter semestern

Ja, iom att det är semester och även driftledare och chefer behöver semester så sitter jag på kontoret som vikarierande driftledare. Tycker det fungerar bra, är lite rörigt ibland och mycket att göra men allt löser sig. Och i sann palan anda tänker jag alltid att det löser sig. Enda jobbiga nu är att det är så varmt att ibland känns det som om hjärnan stänger av sig men så är det för all i värmen. Påminner alla att dricka vatten men glömmer det själv så nu har jag bett arbetskamraten som sitter med mig inne på kontoret att säga åt mig att dricka vatten så idag hade vi vatten pauser då och då :)

Kontoret är varmt som en bastu och  det är till och med så att datorerna börjar bli segare på eftermiddagarna på grund av värmen.Är iof bra eftersom man själv inte jobbar så fort då, hihi.

Leave a Reply